Правила

У складу са Законом о заштити личних података и слободном кретању таквих података, законом у вези са обрадом личних података и приватности у комуникационом сектору, Daedalus New Media Research мора да управља подацима које дајете о себи, Ви или члан ваше породице или друга особа на безбедан начин и само у сврхе утврђене законом. Прикупљање података је за статистичке сврхе.

Нисте у обавези да дате податке, они су неопходни за статистичке анализе.Уколико одбијете да дате своје личне податке нећемо вас више звати да учествујете у анкети путем Интернета која се односи истраживање тржишта. Регистроване информације су намењене за употребу само од стране оператера Daеdalus New Media Research и биће прослеђене само: клијентима који су наручили истраживање путем интернета (али без идентификације учесника у анкети - клијент има право само на резултате у статистичком смислу).

Имате право да приступите, измените податке, право да не будете предмет појединачних одлука и право да захтевате правду. Међутим, имате право на приговор на обраду личних података о вама као и да захтевате брисање података. Да бисте остварили ова права, пошаљите поруку на: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Ми такође признајемо право да захтевате правду и да се противите коришћењу ваших података и да захтевате обисање ваших података. 

Уколико неки од података нису тачни или желите да обришемо ваш налог, обавестите нас у што краћем року на адресу е-поште: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Регистрација у панелу

Свако може да се придружи заједници Daedalus Online. Међутим, ми задржавамо право да, без објашњења, појединцима не одобримо чланство у панел.

У сваком случају, особа која ради у Daedalus New Media Research не може да се учлани у ову заједницу. 

Регистрација и лични подаци

Како би Daedalus New Media Research требало да клијентима достави статистичке анализе, потребне су нам неке ваше личне информације, на пример поверљиве информације као што је приход. Ове информације су услов за улазак у панел.

Напуштање панела

Људи који су чланови Daedalus Online заједнице могу у било ком тренутку пожелети да напусте овај панел. Убрзо после тога, информације те особе се уклањају из наше базе података, а та особа више неће бити контактирана.

Ако особа није одговорила на анкету више од 12 месеци, биће проглашена неактивном. Daedalus New Media Research задржава право да обрише све неактивне чланове.

Да би статистичка анализа била квалитетна за клијенте, Daedalus New Media Research редовно мења чланове заједнице. Daedalus New Media Research има право да обрише члана из базе података без претходног упозорења и без оправдања за своју одлуку.

Како функционише заједница?

Сви чланови заједнице Daedalus Online су путем е-поште прихватили позив за учешће у анкетама и давање одговора. Упитници се могу попунити само једном.Једна особа не може имати два или више налога. Daedalus New Media Research задржава право да деактивира налоге који крше правила. Питања о истраживању могу се послати на: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

Компанија Daedalus New Media Research је предузела мере да заштити податке. Међутим, ако е-пошта садржи вирус, Daedalus New Media Research не може бити одговоран на било који начин, а анкетирани не може да тражи одштету материјалне или било које друге врсте.

Daedalus New Media Research  не може да гарантује минималан или максималан број позива за анкете сваком панелисти у року од годину дана.

Када довољан број испитаника, статистички говорећи, одговоре на анкету, Daedalus New Media Research и клијент имају право у било ком тренутку да прекину пројекат и да одбију сваки одговор на анкети.

Чланови заједнице Daedalus Online дају своју саглосност компанији Daedalus New Media Research да пружи информације и одговоре на анкете другим фирмама за истраживање тржишта. Међутим, компанија за истраживање тржишта може користити ове информације само у статистичке сврхе, без права да објави лица, име и презиме, адресу, или друге приватне информације. 

Регистрација одговора на анкете

Поред личних података испитаника Daedalus New Media Research прикупља и друге информације или одговоре. Ове информације се могу односити на приватне детаље, политички став итд.

Учесници у заједници Daedalus Online се слажу да Daedalus New Media Research прикупља све информације које ће се користити у статистичке сврхе.

Свако има право да тражи од компанији Daedalus New Media Research  информације у вези са прикупљеним подацима. Такође, може да тражи исправку тих података.

Услови за учешће

Daedalus New Media Research задржава право да промени правила панела. 

Сви чланови ће бити обавештени о променама.

Конверзија и наградни поени 

Када члан сакупи најмање 1000 поена, може да их конвертује у ваучере 100 поена вреде  један евро. 

Daedalus New Media Research задржава право да не додели поене члану или да их одузме, ако се докаже да је особа дала лажне одговоре на анкету, одговорила уместо неке друге особе или није поштовала правила учешћа.

Овај сајт користи кукис (cookies) и дигиталне отиске прстију. Уколико прихватите да се прикључите заједници Daedalus Online, прихватате да користите употребу кукис (cookies) и дигиталних отисака прстију.

 

Приватност 

Информације прикупљене из анкета су поверљиве. Сврха анкете путем интернета је прикупљање статистичких података о групама, а не о појединцима. Информације прикупљене на индивидуалном нивоу неће бити доступне јавности на било који начин. Daedalus New Media Research може повремено пружити прикупљене информације другим фирмама за истраживање тржишта, али да их користе у статистичке сврхе и у складу са истим правилима о поверљивости.

Учешће је добровољно

Учешће у истраживањима је добровољно. Чланство у заједници Daedalus Online се заснива на директној сагласности. Слободни сте да се у сваком тренутку повучете, да тражите потпуно или делимично брисање информација.

Улазаком у Daedalus Online, сагласни сте да примате позиве е-поштом за учешће у нашим анкетама.

Зашто вам тражимо личне информације?

Да бисте се придружили нашој заједници, мораћете да попуните малу анкету. Овако прикупљамо личне информације заједно са другим релевантним информацијама за будућа истраживања. Тражимо адресу ваш е-поште да бисмо могли да пошаљемо позиве за учешће у анкетама. Информације, као што су име, адреса, пол, датум рођења нам помажу да одредимо за које анкете ћете бити позвани.

Повлачење из заједнице

Ако желите да се повучете из Daedalus Online заједнице, пошаљите поруку на: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. са насловом „Одјавите ме“. Сачекајте 5 радних дана да потпуно уклонимо важе информације из базе података.

Сигурност података

Daedalus New Media Research је предузео све мере да информације чланова буду сачуване на сигурном серверу. Подаци се чувају на серверу заштићеног лозинком. Само овлашћена лица имају приступ овим информацијама. Само неколико запослених у компанији Daedalus New Media Research имају приступ овим информацијама.

Правно обавештење

Можда ћемо морати да изнесемо личне податке када се то захтева по закону.

Учешће деце у студијама

Daedalus New Media Research не сакупља податке деце испод 14 година, без сагласности родитеља или законског представника.

Ако сте родитељ или старатељ који је открио да дете или деца млађа од 14 је поднео његове или њене личне податке без вашег допуштења или пристанка, ми ћемо избрисати такве податке. Да бисте захтевали брисање података вашег детета, молимо пошаљите е-маил на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. са именом и / или е-маил адресом коју је малолетник употребио.