Приватност

Информације прикупљене из анкета су поверљиве. Сврха анкете путем интернета је прикупљање статистичких података о групама, а не о појединцима. Информације прикупљене на индивидуалном нивоу неће бити доступне јавности на било који начин. Daedalus New Media Research може повремено пружити прикупљене информације другим фирмама за истраживање тржишта, али да их користе у статистичке сврхе и у складу са истим правилима о поверљивости.

Учешће је добровољно

Учешће у истраживањима је добровољно. Чланство у заједници Daedalus Online се заснива на директној сагласности. Слободни сте да се у сваком тренутку повучете, да тражите потпуно или делимично брисање информација.

Улазаком у Daedalus Online, сагласни сте да примате позиве е-поштом за учешће у нашим анкетама.

Зашто вам тражимо личне информације?

Да бисте се придружили нашој заједници, мораћете да попуните малу анкету. Овако прикупљамо личне информације заједно са другим релевантним информацијама за будућа истраживања. Тражимо адресу ваш е-поште да бисмо могли да пошаљемо позиве за учешће у анкетама. Информације, као што су име, адреса, пол, датум рођења нам помажу да одредимо за које анкете ћете бити позвани.

Повлачење из заједнице

Ако желите да се повучете из Daedalus Online заједнице, пошаљите поруку на: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. са насловом „Одјавите ме“. Сачекајте 5 радних дана да потпуно уклонимо важе информације из базе података.

Сигурност података

Daedalus New Media Research је предузео све мере да информације чланова буду сачуване на сигурном серверу. Подаци се чувају на серверу заштићеног лозинком. Само овлашћена лица имају приступ овим информацијама. Само неколико запослених у компанији Daedalus New Media Research имају приступ овим информацијама.

Правно обавештење

Можда ћемо морати да изнесемо личне податке када се то захтева по закону.

Учешће деце у студијама

Daedalus New Media Research не сакупља податке деце испод 14 година, без сагласности родитеља или законског представника.

Ако сте родитељ или старатељ који је открио да дете или деца млађа од 14 је поднео његове или њене личне податке без вашег допуштења или пристанка, ми ћемо избрисати такве податке. Да бисте захтевали брисање података вашег детета, молимо пошаљите е-маил на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. са именом и / или е-маил адресом коју је малолетник употребио.